ČLANI

Franjo Želježnjak učenec 

Pri vadbi ki aikida sem prišel do spoznanja, da v športu in v življenju vedno ne zmaga najboljši, in ne najmočnejši. Zmaga pa tisti, ki ohranja mirnost. Pot miru je edina, po kateri se splača hoditi.

 tl_files/SlikeClani/Franjo.jpg tl_files/SlikeClani/Franjo Zeljeznjak.jpg

Želim vam prijetno vadbo in LP,
Franjo Ž. 

 

Gregor Sušnik  učenec 

 

KI aikido je postal moje življenje. Vedno znova pridem do spoznanja, da je še toliko stvari, ki jih lahko spremenim ali izboljšam.
Pot, ki sem jo prehodil, me je pripeljala do spoznaja, kdo sem in kaj je moje poslanstvo. Spoznal sem, da se s samodisciplino, ki jo pridobim z vsakodnevnim treningom, lahko lotim tudi najtežjih sprememb.

tl_files/SlikeClani/Gregor.JPG

Na vadbi pridobimo koncentracijo in notranji mir, ki smo ga sposobni prenesti na naše vsakdanje življenje. Razvijamo sposobnost čutenja in zaznavanja našega telesa in okolice.
Učimo se skozi težke situacije prebijati brez boja, z občutkom do ljudi in okolice. Počasi se zavedamo, koliko poti je odprtih, katerih ne zaznamo. 
Naš notranji mir, ki ga dosežemo z redno vadbo, nam odpre vrata do čistega vira pozitivne življenjske energije in kreativnosti, ki nas definira kot človeka.
Poudarjamo vrednote, katere izvirajo iz iskrenosti, ki jo razvijemo najprej do samega sebe in posledično do drugih. Svet sprejmemo bolj odprto in z očmi, ki prepoznajo lepoto in harmonijo.

Vadbo priporočam vsakomur, ki se zaveda, da mora v življenju narediti spremembo in da je za to pripravljen vztrajati, predvsem pa, da je zanjo odgovoren sam.
Začni pri sebi...

Sensei Kenjiro Yoshigasaki in Darko

Sensei Kenjiro Yoshigasaki in Darko 12.5.2006